Höganäs, Skåne

Fiskeguidningar och båtturer året runt!

[email protected]

+46 735 444 851

Privacy Policy

Integritetspolicy för Expertfiske

På expertfiske.com, tillgänglig från https://expertfiske.com/, är en av våra huvudprioriteter våra besökares integritet. Detta dokument för sekretesspolicy innehåller typer av information som samlas in och registreras av expertfiske.com och hur vi använder den. Om du har ytterligare frågor eller behöver mer information om vår integritetspolicy, tveka inte att kontakta oss. Denna sekretesspolicy gäller endast för våra onlineaktiviteter och är giltig för besökare på vår webbplats med avseende på informationen som de delade och / eller samlar in på expertfiske.com. Denna policy är inte tillämplig på någon information som samlas in offline eller via andra kanaler än denna webbplats.

Samtycke

Genom att använda vår webbplats godkänner du härmed vår integritetspolicy och samtycker till dess villkor.

Information vi samlar in

Den personliga information som du blir ombedd att tillhandahålla, och skälen till att du blir ombedd att lämna den, kommer att göras tydlig för dig vid den tidpunkt vi ber dig att lämna din personliga information.

Om du kontaktar oss direkt kan vi få ytterligare information om dig, t.ex. ditt namn, e-postadress, telefonnummer, meddelandets innehåll och / eller bilagor du kan skicka till oss och all annan information du kan välja att ge.

När du registrerar dig för ett konto kan vi be om din kontaktinformation, inklusive saker som namn, företagsnamn, adress, e-postadress och telefonnummer.

Hur vi använder din information

Vi använder informationen vi samlar in på olika sätt, inklusive för att:

  • Tillhandahålla, driva och underhålla vår webbplats
  • Förbättra, anpassa och utöka vår webbplats
  • Förstå och analysera hur du använder vår webbplats

Loggfiler

Expertfiske.com följer en standardprocedur för att använda loggfiler. Dessa filer loggar besökare när de besöker webbplatser. Alla värdföretag gör detta och en del av webbhotellens analys. Informationen som samlats in av loggfiler inkluderar IP-adresser (IP-adresser), webbläsartyp, Internet-tjänstleverantör (ISP), datum och tidstämpel, referens- / utgångssidor och eventuellt antalet klick. Dessa är inte länkade till någon information som är personligt identifierbar. Syftet med informationen är att analysera trender, administrera webbplatsen, spåra användarnas rörelse på webbplatsen och samla in demografisk information.

Cookies och Web Beacons

Som alla andra webbplatser använder expertfiske.com ”kakor”. Dessa kakor används för att lagra information inklusive besökarens preferenser och sidorna på webbplatsen som besökaren besökte eller besökte. Informationen används för att optimera användarnas upplevelse genom att anpassa innehållet på webbsidan baserat på besökarnas webbläsartyp och / eller annan information.

GDPR Dataskyddsrättigheter

Vi vill se till att du är helt medveten om alla dina dataskyddsrättigheter. Varje användare har rätt till följande:

  • Rätten till tillgång – Du har rätt att begära kopior av dina personuppgifter. Vi kan ta ut en liten avgift för den här tjänsten.
  • Rätten till rättelse – Du har rätt att begära att vi korrigerar all information du anser är felaktig. Du har också rätt att begära att vi fyller i den information som du anser är ofullständig.
  • Rätten att radera – Du har rätt att begära att vi raderar dina personuppgifter under vissa villkor.
  • Rätten att begränsa behandlingen – Du har rätt att begära att vi begränsar behandlingen av dina personuppgifter under vissa villkor.
  • Rätten att invända mot behandling – Du har rätt att invända mot vår behandling av dina personuppgifter, under vissa villkor.
  • Rätten till dataportabilitet – Du har rätt att begära att vi överför data som vi samlat in till en annan organisation, eller direkt till dig, under vissa villkor.

Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta oss.