Höganäs, Skåne

Fiskeguidningar och båtturer året runt!

[email protected]

+46 735 444 851

Kustflugfiske efter havsöring, horngädda och makrill

Kustflugfiske

Upplev magin med kustflugfiske efter havsöring, horngädda och makrill längs Skånekusten, Skälderviken och Kullahalvön året runt. Vi fiskar endast med flugfiskeutrustning på utvalda hotspots, kända för sina fantastiska fångster.

Fiskeupplevelse

Skånes kust erbjuder en varierande miljö med många hotspots som levererar fina fiskar. Här finns många vackra ställen att prova på fisket, även under sommarnätterna. Ni får fiska på mina egna välkända hotspots med tillgång till grillplatser och toaletter för extra bekvämlighet.

Detta fiske är både roligt och rogivande för själen. Havsöringen kan nå imponerande storlekar, ofta mellan 2–5 kg, med en medelvikt på cirka 1,5–3 kg. Större fiskar över 5 kg är inte ovanliga. Horngäddan och makrillen väger vanligtvis mellan 0,5–1 kg, med säsong från 1 maj till mitten av oktober.

För dem som älskar att fiska havsöring, horngädda och makrill, rekommenderar jag varmt en guidad tur på några av mina bästa fiskeplatser i dessa underbara miljöer. Beroende på väder och vind, samt om ni väljer halvdag eller heldag, kan vi fiska på 1-4 olika platser.

Pris och paket

Halvdag (5-6 timmar):

  • 1 person: 2.995 kr
  • 2 personer: 3.995 kr
  • 3 personer: 4.495 kr
  • 4 personer: 5.995 kr

Fika och flugfiskeutrustning som flugfiske combo, peang, håv, linkorg och vadarstav ingår, samt vadare och vadarboots (i mån av rätt storlek).

Heldag (8-10 timmar):

  • 1 person: 3.295 kr
  • 2 personer: 4.995 kr
  • 3 personer: 5.495 kr
  • 4 personer: 6.995 kr

Heldagsturer inkluderar även lunch med mackor eller sallad, kaffe med tillbehör och dricka. Flugfiskeutrustning som flugfiske combo, linkorg, vadarstav, peang, håv och flugor ingår, samt vadare och vadarboots (i mån av rätt storlek).

Vid förlust av flugor, spön, rullar etc., debiteras motsvarande sportfiskebutikens priser. Produkter kan också köpas direkt från oss ombord.

En minnesvärd upplevelse

Följ med på en kustflugfisketur och upplev den fantastiska naturen och spänningen i att fånga havsöring, horngädda och makrill. Våra kunniga guider ser till att din fiskeupplevelse blir både lärorik och njutbar. Boka ditt äventyr nu och skapa minnen för livet!

För bokning eller mer information, kontakta oss på [email protected]

Hjärtligt välkomna!