Höganäs, Skåne

Fiskeguidningar och båtturer året runt!

[email protected]

+46 735 444 851

Båtturer längs Kullahalvön

Upplev naturens skönhet och magiska fiskeminnen längs Skäldervikens kust och Kullaberg. Vi utgår från Jonstorps hamn och fiskar i de bästa fiskevattnen. Få chansen att se tumlare, säl och ibland även tonfisk på nära håll. Vi gör pauser för fika eller lunch i mysiga Mölle hamn eller ombord på båten beroende på väder.

Alla deltagare får rensad fisk med sig hem, och vi erbjuder även fotografering och filmning av äventyret som ett minne. Badturer längs kusten är möjliga beroende på väder och årstid.

Vid dåligt väder bokar vi om turen för er säkerhet. För speciella tillfällen som företagsevent, födelsedagar eller bröllop skräddarsyr vi gärna ert fiskeäventyr. Kontakta oss för mer information och bokning på [email protected].

Vi erbjuder också skräddarsydda båtturer och fiskeäventyr i södra Sveriges sjöar, där du kan fiska efter gädda, abborre och gös. Våra turer är perfekta för företagsevent och privata tillställningar som födelsedagar, bröllop och kick-off. Nedan finner du mer information om våra populäraste båtturer.